Menu

Wat houdt een LVV-certificering in?

Een LVV-certificering is een erkenning van professionaliteit en competentie voor vertrouwenspersonen inzake ongewenste omgangsvormen op de werkvloer en integriteitskwesties. Via een persoonscertificaat kunnen LVV vertrouwenspersonen aantonen dat zij voldoen aan de gestelde beroepseisen en dat zij voortdurend hun kennis en vaardigheden ontwikkelen.

Elke vier jaar wordt de vertrouwenspersoon onderworpen aan een controle door een onafhankelijke certificatie-instelling. Hierbij wordt beoordeeld of de vertrouwenspersoon nog steeds aan de eisen voldoet en of deze blijft investeren in professionele groei. Het verkregen certificaat biedt belanghebbenden, waaronder de vertrouwenspersoon zelf, de cliënt en de werkgever, het vertrouwen dat de vertrouwenspersoon daadwerkelijk aan de gestelde normen en eisen voldoet.

Meer over LVV

Eckcellent is jouw LVV vertrouwenspersoon

Als gecertificeerde LVV externe vertrouwenspersonen staan wij klaar om jou te ondersteunen bij het aanpakken van ongewenste omgangsvormen op de werkvloer en integriteitskwesties. Met onze deskundigheid en toewijding bieden we een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin jij vrijuit kunt praten over je zorgen en uitdagingen. Door onze LVV-certificering kunnen we aantonen dat we voldoen aan de hoogste professionele standaarden en dat we voortdurend werken aan onze professionele ontwikkeling. Als jouw LVV vertrouwenspersoon streven we ernaar om een verschil te maken in het bevorderen van een respectvolle en integere werkomgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend contact opnemen

LVV vertrouwenspersoon Eckcellent
Contact Eckcellent

Direct in contact komen? Wij helpen je graag

Mocht je geïnteresseerd zijn of meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

Contact
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het