Menu

Pieter

Mijn naam is Pieter van Eck, 66 jaar en woonachtig in het midden van het land. Naast vertrouwenspersoon ben ik ook huisarts. Mijn jarenlange ervaring als huisarts heeft mij heel veel gegeven, onder andere een goede aanloop om ook vertrouwenspersoon te worden. In de spreekkamer word je namelijk doorgaans volledig in vertrouwen genomen. Je leert problemen te analyseren, samen te vatten en uiteindelijk kom je samen tot een advies. Je probeert het probleem van diegene die jou raadpleegt te verhelpen, of die persoon verder op weg te helpen.

Dat probeer ik te doen in heldere en begrijpelijke taal, en in een setting die vertrouwd en comfortabel is. Als dokter bij patiënten, en als vertrouwenspersoon bij mensen bij wie iets speelt op de werkvloer. Na al die decennia in de praktijk is er niets wat ik niet gezien heb, en telkens ben ik aan de slag gegaan met of voor de persoon die bij mij kwam. En dat doe ik ook graag voor jou, of met jou.

Contact opnemen LVV-certificering bekijken

Pieter van Eckcellent

Jeroen

Ik ben Jeroen van Eck, 32 jaar en ik woon op de grens van Limburg en Brabant. Samen met mijn vader ben ik Eckcellent Bureau Vertrouwenspersonen begonnen. Als vertrouwenspersoon probeer ik perspectief te geven en mensen bij te staan in het vinden van een oplossing of uitweg. Dat kan soms ver weg lijken, waardoor het juist goed is om daarbij hulp of raad te vragen. Bel dan ook vooral als er sprake is van een ongewenste omgangsvorm of integriteitskwestie dat te maken heeft met je werk. Dan luister ik naar je en bespreken we wat er speelt. Ik denk graag mee.

Ook met werkgevers denk ik graag mee in het creëren van een fijne en veilige werksfeer. Daar is immers iedereen bij gebaat, en er zijn best veel mogelijkheden om de kans op vervelende en ongewenste situaties in het bedrijf of de organisatie zo klein mogelijk te houden. Daar streven we met Eckcellent naar, en daar willen we bij helpen.

Naast vertrouwenspersoon ben ik werkzaam als letselschadeadvocaat, waarbij ik enkel slachtoffers bijsta. Ook daarbij zet ik mij in om mensen op de weg vooruit te helpen. Dat werk maakt ook dat ik, net als mijn vader, eraan gewend ben om volledig vertrouwd met mensen en informatie om te gaan. En dat alles besproken kan worden.

Contact opnemen LVV-certificering bekijken

Jeroen van Eckcellent
Contact Eckcellent

Direct in contact komen? Wij helpen je graag

Mocht je geïnteresseerd zijn of meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

Contact
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het